Legalitats

Per tal de garantir la seguretat del menors, per accedir a la zona de socis i tenir la possibilitat d’interactuar-hi, caldrà que la mare o el pare del soci/a, ompli una autorització que es troba en l’apartat d’accés a la zona de socis. Aquesta autorització ens la podeu fer arribar per correu electrònic, escanejat, a piolet@clubpiolet.ad, o a la recepció de RTVA, en horari d’oficina (de 9 a 14 i de 15 a 18). De seguida que disposem d’aquesta autorització, us farem arribar un correu electrònic amb el codi d’accés a la zona de socis. Recorda que si el teu fill/a no és soci/a del Club, o ja ha complert els 13 anys, edat en la que es deixa de ser soci del club Piolet, no podrà tenir accés a la zona de socis. Per tal de garantir la seguretat dels menors, aquesta zona està restringida únicament i exclusiva, als socis.

Fer-se Soci

Fer-se soci és molt fàcil. Només cal descarregar el formulari que es troba a la pàgina principal del web. Una vegada l’has descarregat, l’imprimeixes, omples les dades que demana, juntament amb una fotografia actualitzada del nou soci/a, i ho portes a un dels punts de recollida de formularis. Aquests són: El punt d’informació de l’Illa Carlemany (en horari comercial), i la recepció de RTVA, de dilluns a divendres en horari d’oficina (de 9 a 14 i de 15 a 18), o a la bústia, fora d’aquest horari. Una vegada hagis entregat el formulari, t'avisarem perquè passis a recollir el teu carnet pel punt d'informació de l'Illa Carlemany, en un termini d'entre un i dos mesos.

Avantatges del club

En aquest web s’hi troben tots els continguts televisius del Club, així com les animacions del Piolet i la Violeta, sèries de dibuixos animats, càpsules educatives, reportatges i altres seccions presentades per l’Andi. També hi trobem els programes de la pioràdio que s’emeten a Ràdio Nacional d’Andorra. A més d’aquest continguts, hi trobem el blog de l’Andi, en el que setmanalment hi explica anècdotes sobre els seus rodatges, i tot de coses que poden ser d’interès pels socis. També hi ha fotos d’actes relacionats amb el Club Piolet, i dibuixos que els socis ens fan arribar.

Objectius del web

Aquest web és el punt de referència del Club Piolet, en el que s’hi troba tot el contingut que s’emet en els programes de ràdio i televisió d’Andorra, i que forma part de la programació del Club Piolet, a més de ser un bon punt de trobada pels socis, que poden gaudir d’un espai per expressar-se i compartir amb la resta de socis del Club. Amb això, RTVA pretén arribar als seus espectadors a través de tots aquells canals que permeten les noves tecnologies, fent que els nens aprenguin al mateix temps que juguen i s’ho passen bé amb els seus personatges televisius preferits. Això no deixa de ser una aposta més per la modernitat i la qualitat dels nostres productes, basats en la recerca de la qualitat i la diversió, per tal de fer que casa nostra sigui, cada vegada més, una casa accessible i confortable, de la que tots en vulguem formar part.

Sèries, valors educatius

Hi ha dues coses que tenim clares per escollir les sèries que volem emetre al nostre programa. Que siguin educatives i divertides. Hi ha valors que són bàsics per nosaltres, com l’amistat, el treball en equip, l’amor per la natura, la lluita pels somnis, i l’esforç, i seguint aquests criteris triem tots els continguts que compartim amb els més menuts del país. De la mateixa manera enfoquem les històries i aventures que viuen el Piolet i la Violeta, referents dels nens andorrans. I així, d’una manera propera, amb molta il·lusió i un cabàs de ganes, mirem d’ajudar als pares a fer aquest viatge màgic, que és l’educació dels fills.

Consells

image description

Consell

Eduqueu als vostres fills en la navegació per internet. Informeu-los de les pàgines que són adequades a la seva edat, i quan estiguin sols estigueu pendents de que no visiten pàgines web inapropiades.

image description

Consell

Compartiu moments d’oci amb ells. Internet no és un cangur, sinó una eina didàctica i d’oci, que val la pena gaudir en família.

image description

Consell

No els deixeu navegar per la xarxa més estona de la que seria prudencial. I assegureu-vos de que sempre compleixen la regla del 20-20-20. És a dir, que cada 20 minuts, aixequin la vista de la pantalla durant un mínim de 20 segons, i escampin la mirada tan lluny com sigui possible, si pot ser a més de 20 metres.