Personatges

  • Piolet
  • Piolet
  • Piolet

Piolet

listen

És un isard adolescent que va ser escollit pels éssers màgics del bosc per explicar a l’ésser humà que s’ha de tenir molta cura de la natura. És simpàtic, agradable i divertit.

Aplicat i treballador, li encanta anar a l’escola. Tot i això, de vegades és una mica desastre i no fa la feina perquè es despista jugant o fent altres coses. També és un enamorat de l’esport, la natura i les noves tecnologies. Li agrada tenir cura de la Violeta però, de vegades, és tan despistat que és ella qui s’ha de cuidar d'ell.

Piolet

Violeta

listen

Juntament amb el Piolet, va ser escollida pels éssers del bosc per fer que els humans prenguem consciència dels problemes mediambientals que causem. És una nena molt curiosa, li encanta aprendre moltes coses. Però, per sobre de tot, li encanta jugar. S’estima molt el Piolet tot i que de vegades li fa bromes per fer-lo enfadar.

És llesta i espavilada i té una tauleta digital que li permet estar en contacte amb l’Andi sempre que vol.

Violeta

Andi

listen

És un jove amic del Piolet i la Violeta. Encara no hem descobert d’on ha vingut però té l’objectiu constant d’aprendre i ensenyar moltes coses als amics. Té dos companys de pis, la Filomena i la Ricardeta, una gallina i una vaca, de qui també és molt amic. És vital, espavilat i molt curiós. Li agrada molt investigar coses superinteressants, per poder-les explicar. Però això sí, és una mica esverat i un pèl desastre, i les coses no sempre li surten bé.

Andi
Suckers
UnicefUnicef (Top)
RTVA
Lucky Fred